Van Haaften Slotenmaker

Onze diensten


Wij verlenen diensten aan particulieren, VvE’s, bedrijven, winkels, instellingen, deurwaarders, meldkamers en politie.

Hieronder volgt een greep uit onze diensten:

24/7 slotenservice
Van Haaften Slotenservice

Slotenservice

Heeft u zichzelf per ongeluk buitengesloten? Is de sleutel afgebroken of bent u deze vergeten of verloren?

Wij zorgen dat u weer snel naar binnen kunt. Wij openen (huis)deuren, ramen, kluizen, brievenbussen en garages. Uiteraard wordt geprobeerd schadevrij te werken.

Is het slot kapot, of is er een (poging tot) inbraak gepleegd. Ook voor het (direct) vervangen of plaatsen van sloten kunt u bij ons terecht. Wij kunnen vaak binnen 20-30 min op locatie zijn (afhankelijk van uw woonplaats).

Bel onze slotenservice
Van Haaften Inbraakpreventie
Van Haaften Inbraakpreventie

Inbraakpreventie

U kunt bij ons terecht voor het bouwkundig beveiligen van uw woning, winkel, bedrijf, of instelling. Wij helpen u graag uw deuren en ramen te voorzien van goedgekeurd hang- en sluitwerk. Onze preventieadviseur komt graag bij u op locatie om u persoonlijk advies aan te bieden.

Mocht er toch bij u zijn ingebroken of is er een poging tot inbraak gepleegd dan kunt u voor het herstellen van inbraakschade bij ons terecht.

Van Haaften Reparaties
Van Haaften Reparaties

Reparaties

Werkt uw deur of het raam niet meer goed? Gaan deze niet meer open of dicht?

Waarschijnlijk is het slot dan kapot. Wij kijken eerst of we het kunnen repareren. Is dit niet het geval dan wordt er gezorgd voor een nieuw slot of onderdeel.

Van Haaften Onderhoud
Van Haaften Onderhoud

Onderhoud

Al het hang- en sluitwerk heeft onderhoud nodig. Dit is van belang om problemen te voorkomen en om de levensduur van het hang- en sluitwerk te verlengen.

Denk hierbij aan: schoonmaken, smeren, het afstellen van sluitkommen en kleine reparaties.

Van Haaften Slotenservice
Van Haaften Onderhoudscontract

Onderhoudsabonnement

Het is ook mogelijk om een onderhoudsfrequentie af te spreken voor preventief onderhoud. Dit doen wij door middel van een onderhoudsabonnement. Dit houdt in dat wij elk jaar langskomen om preventief onderhoud te plegen.

Ook zullen wij de deuren en ramen die in het onderhoudsabonnement zijn opgenomen voorzien van een registratienummer. Dit nummer slaan wij op in ons digitale systeem, Zodat kan worden bijgehouden in welke staat het hang- en sluitwerk verkeerd en welke producten er zijn gemonteerd.

Bij een eventuele storing kunnen wij direct zien om welk element het gaat en welke producten wij
mee moeten nemen om de storing te verhelpen. Dit scheelt tijd en onnodige kosten.

Deuren en ramen afhangen

Klemt of sluit de deur niet meer goed? Gaat de deur niet meer open? Dan kan het zijn dat de deur opnieuw afgehangen moet worden. Mocht het nodig zijn dan kunnen wij de scharnieren vervangen of de deur iets bijschaven.