Van Haaften Slotenmaker

Oplossingen


Sluitplan

Sluitplan

Ook voor het opstellen en beheren van (mechanische) sluitplannen kunt u terecht bij Van Haaften Beveiligingen. Thuis is het handzaam als alle sloten gelijksluitend zijn, zodat ieder slot met één sleutel te bedienen is. Bij bedrijven is dit meestal niet het geval. Voor bedrijven is een sluitplan vaak meer geschikt. Een sluitplan stelt u in staat om voor iedere ruimte de toegangsrechten te bepalen.

Een sluitplan wordt bij voorkeur geleverd met beschermde sleutels. Zodat u door middel van een certificaat de controle heeft over de sleutels en kopiesleutels die in omloop zijn.

mechanisch sluitplan

Digitaal sluitsysteem

Van Haaften Beveiligingen levert digitale sluitsystemen. Deze kunnen veel voordelen met zich meebrengen. Een digitaal sluitsysteem geeft u de mogelijkheid toegangscontrole toe te passen. U kunt bepalen waar en wanneer personen toegang krijgen tot bepaalde ruimtes. Tevens kunt u kiezen uit een combinatie van sleutels, tags, pasjes of een app om deuren te openen. Daarnaast is het mogelijk deuren op afstand te besturen.

smart lock tedee

Smart Lock

Met een Smart Lock kunt u deuren eenvoudig bedienen via een app op uw smartphone of Apple Watch. Sleutels? Dat is verleden tijd! Installeer je Tedee slot, koppel het slot aan de app en open je deur met één druk op je smartphone of Apple Watch. Gebruik de app om eenvoudig digitale sleutels van je slot te delen met anderen. Zowel permanente als tijdelijke sleutels.

Lees meer
Motorgestuurd slot

Motorgestuurd slot

Een motorgestuurd slot kan worden aangesloten op een toegangscontrolesysteem. De motor zorgt ervoor dat de deur automatisch vergrendeld. Bij aansturing door middel van een paslezer, schakelaar of een andere externe sturing gaat het slot weer open. Deze sloten kunnen gekoppeld worden aan het alarmsysteem. Er vindt een automatische signalering plaats om te controleren of de deur afgesloten is. Een motorgestuurd slot kan met paniekfunctie geleverd worden. Deze sloten zijn hierdoor erg veilig en gebruiksvriendelijk.

Solenoidslot

Solenoidslot

Solenoid sloten zijn zelf vergrendelende sloten, speciaal ontwikkeld voor situaties waar gecontroleerde toegangsverlening gewenst is.

Dit elektromechanische slot is leverbaar voor dubbelzijdig en enkelzijdig gecontroleerde deuren. Dit slot kan worden aangestuurd door middel van een paslezer, schakelaar of een andere externe sturing. De deurkruk wordt door middel van een spoel geactiveerd. Het slot vergrendelt mechanisch de dag- en nachtschoot. De solenoid sloten zijn altijd door middel van een cilinder te openen en zijn voorzien van diverse signaleringen die de status van het slot, op afstand, kunnen weergeven. Tevens kan er een paniekfunctie worden ingesteld.

Vergrendeling

Vergrendeling

Wij werken met een breed assortiment elektronische deuropeners en elektromagneten. De deuropeners worden in het kozijn tegenover de dagschoot van een mechanisch slot ingebouwd om deze te vergrendelen of te ontgrendelen. De elektromagneten worden op het kozijn en de deur gemonteerd. Als de ankerplaat tegen de magneet aan wordt gedrukt en er spanning staat op de magneet, dan vergrendelt deze. Door de spanning te onderbreken wordt de magneet ontgrendeld.

Deurdrangers

Deurdrangers

Deurdranger
Een deurdranger zorgt voor het gedoseerd en automatisch sluiten van de deur. Daarnaast wordt met een dranger de deur op gecontroleerde wijze geopend.

Vrijloopdranger
Met een vrijloopdranger is de deur op normale wijze te gebruiken. De dranger wordt pas actief op het moment dat deze een een signaal ontvangt van een brandmeldinstallatie. De deur zal vanuit een open positie rustig sluiten.