Van Haaften Slotenmaker

Onze winkel


Door de enorme groei van ons bedrijf zijn we erin geslaagd een mooi winkelpand te betrekken. Onze winkel heet ‘De Sleutelfiguur’ en is gevestigd op de Baarzenstraat 21 in Vught. De Sleutelfiguur is gespecialiseerd in het dupliceren en repareren van (auto)sleutels. Hier is een enorme vraag naar, door het te kort aan écht specialisme.

 

Heeft u (gecertificeerde) sleutels nodig?

Wij kunnen vrijwel elke sleutel voor u dupliceren. Dit doen we met behulp van de meest moderne technieken en geavanceerde sleutelmachines. Door onze moderne machines zijn we ook in staat om sleutels voor u op code te maken of aan de hand van het sleutelnummer. Dit geldt ook voor sleutels van ons eigen ‘Van Haaften’ profiel.

Uiteraard kopiëren wij ook sleutels handmatig voor uw woning of bedrijfspand. In sommige gevallen kan dit een gecertificeerde sleutel zijn. Deze kunnen wij leveren aan de hand van het bijhorende certificaat. Naast sleutels voor woning of bedrijfspand maken wij ook sleutels voor uw huis, auto, motor, caravan, boot, scooter, fiets, hangslot, raam, brievenbus, locker, kluis, bureau, (antieke) meubel, etc.

 

Autosleutels

Is uw autosleutel kapot, dan kunnen wij die in veel gevallen repareren. We hebben elke behuizing van alle automerken. Ook soldeerwerk aan de printplaat kunnen wij voor u regelen.

De Sleutelfiguur kan nagenoeg alle autosleutels bijmaken. Van oldtimersleutels tot de nieuwste keyless go sleutels. Autosleutels zonder startonderbreker zijn geen probleem, maar ook de meeste autosleutels met startonderbreker kunnen wij inclusief de transponder/chip voor u dupliceren. Met onze geavanceerde computergestuurde sleutelmachines kunnen wij de code van de startonderbreker decoderen en programmeren op de duplicaatsleutel. Bent u echt alle sleutels van uw voertuig kwijt, kunnen wij u in veel gevallen ook nog helpen.

Ook kunnen wij voor heel veel merken een sleutel met afstandsbediening programmeren in uw auto. Voor deze service dient u van tevoren een afspraak te maken. Dit kan via telefoonnummer 073 6214926. Naar dit vaste nummer kunt u ook een Whatsapp bericht sturen . Graag onder vermelding van het merk, type en bouwjaar van de auto en eventueel met foto. Wanneer u bij ons langskomt voor het bij laten maken van een sleutel, zorgen wij in de meeste gevallen ervoor dat de sleutel klaar is terwijl u wacht onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee.

 

Beveiligingsproducten

Naast het uitgebreide assortiment in sleutels, heeft onze winkel ook diverse beveiligingsproducten van goede kwaliteit. Bij ons kunt u terecht voor diverse soorten veiligheidsbeslag, binnendeurbeslag, deurkrukken, raambeslag, cilinders, meerpuntssluitingen, veiligheidsdeursloten, binnendeursloten, hangsloten, bijzetsloten, elektrische sloten, Smart Locks, sluitplaten, scharnieren,  kluizen en nog veel meer!

 

Voor meer informatie kunt u ons bereiken via telefoon of whatsapp op 073 6214926 of via de mail info@desleutelfiguur.nl.

Komt u vooral een kijkje nemen in onze winkel. U bent van harte welkom!