Van Haaften Slotenmaker

Slotenmaker Den Bosch


Heeft u een slotenmaker in Den Bosch nodig? Zoek dan niet verder! Wij zorgen dat u snel geholpen bent. Buitengesloten? U kunt ons 24/7 bereiken. Zo bent u binnen no-time weer binnen. Ook voor het beter beveiligen van uw huis of kantoor zit u bij Van Haaften Beveiligingen goed. Door onze specialisatie in (elektro)mechanische sloten zorgen we ervoor dat uw ramen en deuren altijd goed beveiligd zijn.

24/7 Slotenmaker service Den Bosch

Bent u buitengesloten, de sleutels verloren of is het slot kapot? Bent u op zoek naar een betrouwbare lokale slotenmaker?
Wij kunnen u helpen bij het openmaken van uw deur. Wij openen (huis)deuren, ramen, kluizen, garages, en brievenbussen. Uiteraard wordt er geprobeerd schadevrij te werken.

Heeft u snel een slotenmaker in Den Bosch nodig? Bel dan naar 073 234 0007 of stuur een e-mail naar info@vhbeveiligingen.nl.

Door uw woning te voorzien van goedgekeurd hang- en sluitwerk neemt de kans op een inbraak af met wel 90%.

Inbraakpreventie Den Bosch

Nieuwe woning in Den Bosch? Wij helpen u graag uw deuren en ramen te voorzien van goedgekeurd hang- en sluitwerk. Onze PKVW-preventieadviseur komt graag bij u langs voor een persoonlijk advies.

Gratis inbraakpreventie advies aan huis

Duidelijke prijzen, geen nare verrassingen!

Wij hanteren vaste tarieven voor onze diensten en materialen. Deze worden van te voren (telefonisch) besproken. Hierdoor zijn er geen nare verrassingen achteraf en weet u altijd van te voren waar u aan toe bent.

Sloten onderhoud en reparatie

Hang- en sluitwerk heeft onderhoud nodig. Zo zullen de sloten af en toe gesmeerd moeten worden, versteld of opnieuw afgesteld moeten worden of zijn er kleine reparaties nodig.

Werkt uw slot niet meer goed? We kijken altijd eerst of we het slot kunnen repareren.

Sloten vervangen in Den Bosch

Is uw huidige slot aan vervanging toe of wilt u hang- en sluitwerk laten vervangen na een inbraak? Zijn de sleutels kwijt of wilt u beter beveiligde sloten?  U kunt bij Van Haaften Beveiligingen terecht voor directe montage van cilinders, sloten en deurbeslag.

Als u een nieuwe woning heeft, geven wij altijd het advies om uw sloten te vervangen. Zodat u zeker weet hoeveel sleutels er in omloop zijn.

Wilt u meer informatie over onze diensten. Bekijk dan eens onze dienstenpagina.

U kunt bij ons terecht voor:

 • Sloten openen
 • Kapot slot of cilinder repareren of vervangen
 • Directe montage van deurbeslag, cilinders en sloten
 • SKG gekeurde cilinders en sloten
 • Cilinders met certificaat
 • Sluitplannen
 • Anti-kerntrekbeslag
 • Schuifpui reparatie
 • Inbraakbeveiliging
 • Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW)
 • Herstellen inbraakschade

Slotenmaker in uw regio

Bekijk hieronder de regio's waar Van Haaften Beveiligingen actief is.

Staat uw locatie hier niet tussen? Grote kans dat wij toch langs kunnen komen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

... of neem direct contact op
Nederland