Van Haaften Slotenmaker

Slotenmaker Sint-Michielsgestel


Op zoek naar een slotenmaker in Sint-Michielsgestel? Dan bent u bij Van Haaften Beveiligingen aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor het repareren en vervangen van hang- en sluitwerk, voor inbraakpreventie en spoedgevallen. Hiervoor zijn wij 24/7 bereikbaar.

Buitengesloten in Sint-Michielsgestel?

Van Haaften Beveiligingen beschikt over een 24/7 slotenmaker service. Wij openen uw (huis)deuren, ramen, kluizen, brievenbus en garage. Heeft u de deur dichtgetrokken of bent u de sleutels binnen vergeten, dan kunnen wij de deur nagenoeg altijd zonder schade openen.

Heeft u snel een slotenmaker in Sint-Michielsgestel nodig? Bel dan naar 073 2340 007 of stuur een e-mail naar info@vhbeveiligingen.nl.

Sloten vervangen in Sint-Michielsgestel

Slijtage, slecht onderhoud of een poging tot inbraak kan ervoor zorgen dat uw slot defect raakt. Wanneer u een defect slot heeft en deze niet meer gerepareerd kan worden, raden wij u aan uw slot te vervangen. Hierbij geven wij u advies dat past bij uw situatie. Van Haaften Beveiligingen is gespecialiseerd in het leveren en monteren van nieuwe sloten en is u hierbij graag van dienst.

Naast defecte sloten, kan het voorkomen dat u hang- en sluitwerk wil vervangen omdat u verhuisd bent. Zo weet u precies hoeveel sleutels er in omloop zijn. Tevens beschikt Van Haaften Beveiligingen over cilinders en sleutels die beschermt zijn met een patent. Zo kan niemand uw sleutel zonder uw toestemming dupliceren.

Wilt u meer informatie over onze diensten. Kijk dan eens op onze dienstenpagina.

Onderhoud en reparatie van al uw hang- en sluitwerk

Het onderhoud van hang- en sluitwerk voorkomt een hoop veelvoorkomende problemen, zoals een moeizaam draaiend slot of een klemmende deur. Om dit te voorkomen kunt u bij Van Haaften Beveiligingen terecht. Wij bekijken de situatie zorgvuldig en constateren wat nodig is. Wellicht moet uw slot gesmeerd, versteld of opnieuw afgesteld worden. Mocht dit niet baten, is er mogelijk een reparatie nodig. Ook dat lossen wij voor u op!

Inbraakpreventie

Regelmatig worden pogingen tot inbraak gedaan. Om dit voor te zijn, kunt u verschillende dingen doen. Wanneer uw huis goed beveiligd is met inbraakwerend hang- en sluitwerk, neemt de kans op een geslaagde inbraak met 90% af. Wilt u het beste hang- en sluitwerk, kies dan voor sloten met het SKG-keurmerk. Door SKG gekeurde sloten in combinatie met een anti-kerntrekbeslag wordt inbreken nagenoeg onmogelijk.

Onze preventieadviseur komt graag bij u op locatie om u persoonlijk advies te geven.

Gratis inbraakpreventie advies aan huis

Duidelijke tarieven

Van Haaften Beveiligingen maakt gebruik van vaste prijzen voor zowel de materialen als de diensten. De prijzen worden altijd vooraf (telefonisch) met u doorgenomen. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan.

U kunt bij ons terecht voor:

 • Deuren en sloten openen
 • Repareren en vervangen van kapotte sloten
 • Directe montage van deurbeslag, cilinders en sloten
 • SKG gekeurde sloten en cilinders
 • Cilinders met een certificaat
 • Gelijksluitende cilinders
 • Anti-kerntrekbeslag
 • Schuifpui reparatie
 • Gratis inbraakpreventie advies
 • Inbraakbeveiliging
 • Politiekeurmerk Veilig Wonen
 • Inbraakschade herstellen

Slotenmaker in uw regio

Bekijk hieronder de regio's waar Van Haaften Beveiligingen actief is.

Staat uw locatie hier niet tussen? Grote kans dat wij toch langs kunnen komen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

... of neem direct contact op
Nederland