Van Haaften Slotenmaker

Slotenmaker Rosmalen


Heeft u een professionele slotenmaker uit Rosmalen nodig? Zoek dan vooral niet verder! Van Haaften Beveiligingen is altijd snel bij u ter plaatse. Bent u buitengesloten of zit u met een kapot slot op uw deur of raam? Met onze 24/7 slotenservice kunt u ons altijd bereiken. Ook voor overige beveiliging in en rondom uw huis of kantoor kunt u ons inschakelen.

Buitengesloten? Schakel onze slotenservice in!

Slotenmaker Van Haaften Beveiligingen zorgt dat u binnen no-time weer binnen bent! Het kan natuurlijk voorkomen dat je, om wat voor reden dan ook, bent buitengesloten. Misschien is uw sleutel in het slot afgebroken of is er iets anders met het slot aan de hand. Schakel dan onze slotenservice in. We zijn 24 uur per dag bereikbaar. Zo zorgen we dat u snel weer binnen bent en uw slot er weer tegenaan kan!

Snel een slotenmaker in Rosmalen nodig? Bel dan naar 0411 237 000 of stuur een e-mail naar info@vhbeveiligingen.nl.

Sleutel bij laten maken

Heeft u een huis in Rosmalen, maar te weinig sleutels? Daar kunnen wij van Van Haaften Beveiligingen verandering in brengen. Wanneer u graag sleutels bij wil laten maken kunt u contact met ons opnemen. Sleutelspecialist Stef Streur maakt snel een kopie van uw (gecertificeerde) sleutel.

Prijzen slotenmaker

We hanteren altijd vaste prijzen voor onze werkzaamheden en materialen. Voorafgaand aan onze werkzaamheden zullen we deze prijzen altijd met u bespreken. Zo heeft u een compleet kostenplaatje nog vóórdat we zijn begonnen. U zit dus nergens aan vast en krijgt bij ons nooit een extra rekening. Deze transparante manier van communiceren is voor ons erg belangrijk. Voor u toch ook?

Inbraakpreventie Rosmalen

U wil er liever niet aan denken, maar het kan altijd gebeuren.. een inbreker heeft het voorzien op uw woning of bedrijfspand. De slagingskans van de inbreker hangt af van de anti-inbraakmaatregelen die u heeft genomen. Zijn uw ramen en deuren voldoende beveiligd? Zijn uw sloten nog wel ‘gezond’ of zijn ze door de tijd wat versleten geraakt?

Wij helpen u graag om uw huis of kantoor zo veilig mogelijk te maken! We zijn gespecialiseerd in het leveren en monteren van mechanische en elektromechanische sloten en helpen u graag. Onze preventieadviseur komt graag bij u een kijkje nemen en geeft u altijd een persoonlijk advies.

Neem contact op voor gratis advies over inbraakpreventie

Overige oplossingen voor de beveiliging

 • Deuren en sloten openen
 • Repareren en vervangen van kapotte sloten
 • Schuifpui reparatie
 • Gratis inbraakpreventie advies
 • Inbraakbeveiliging
 • Politiekeurmerk Veilig Wonen
 • Directe montage van deurbeslag, cilinders en sloten
 • SKG gekeurde sloten en cilinders
 • Cilinders met een certificaat
 • Gelijksluitende cilinders
 • Anti-kerntrekbeslag
 • Inbraakschade herstellen

Geïnteresseerd in meer van onze diensten en oplossingen? Kijk dan snel verder op onze website.

Slotenmaker in uw regio

Bekijk hieronder de regio's waar Van Haaften Beveiligingen actief is.

Staat uw locatie hier niet tussen? Grote kans dat wij toch langs kunnen komen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

... of neem direct contact op
Nederland