Van Haaften Slotenmaker

Slotenmaker Vught


Van Haaften Beveiligingen is de betrouwbare slotenmaker die u zoekt! Wanneer u buitengesloten bent, uw slot kapot is of u ramen of deuren beter wil laten beveiligen helpen wij u graag. Van Haaften Beveiligingen is gespecialiseerd in het leveren en monteren van (elektro)mechanische sloten.

24/7 Slotenmaker service Vught

Iedereen verliest wel eens zijn sleutels, staat buitengesloten of heeft een kapot slot. Op dat moment is een betrouwbare slotenmaker essentieel. Van Haaften Beveiligingen staat op elk moment voor u klaar. Wij openen (huis)deuren, garages, brievenbussen en kluizen. We proberen altijd schadevrij te handelen.

Heeft u direct een slotenmaker in Vught nodig? Bel dan naar 073 – 234 0007 of stuur een e-mail naar info@vhbeveiligingen.nl.

Inbraakpreventie Vught

Om inbraak te voorkomen levert en monteert Van Haaften Beveiligingen alleen goedgekeurd hang- en sluitwerk. Veel sloten zijn gekeurd aan de hand van het SKG keurmerk. Er wordt gekeken hoeveel weerstand hang- en sluitwerk biedt tegen inbraak. Zo is een SKG*** cilinder nagenoeg onbreekbaar. De sleutels van de SKG*** cilinders zijn gepatenteerd tegen ongeoorloofd kopiëren. Hierdoor bent u nog eens extra beveiligd!

Wij voorzien uw deuren en ramen graag van goedgekeurd hang- en sluitwerk. Om persoonlijk advies te kunnen geven, komt onze PKVW-preventieadviseur bij u op locatie langs.

Gratis inbraakpreventie advies aan huis

Vooraf afgesproken prijzen

Op al onze materialen en diensten zijn vaste tarieven van toepassing. Vooraf worden deze altijd (telefonisch) met u doorgenomen, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Onderhoud en reparatie van hang- en sluitwerk

Om te kunnen zorgen dat uw hang- en sluitwerk lang meegaat, moet het onderhouden worden. Sloten moeten van tijd tot tijd gesmeerd, versteld of opnieuw afgesteld worden. Tevens zijn soms kleine reparaties nodig.

Als u merkt dat het slot niet meer op aangename wijze functioneert, bel dan Van Haaften Beveiligingen. Wij kijken op locatie of het slot gerepareerd kan worden of onderhoud nodig heeft.

Sloten vervangen in Vught

Als u een nieuwe woning heeft, raden wij u aan om de sloten te vervangen. Zo bent u er zeker van hoeveel sleutels er in omloop zijn. Ook als uw huidige sloten aan vervangen toe zijn of vervanging nodig is na inbraak, zijn wij u graag van dienst. Van Haaften Beveiligingen zorgt dat cilinders, sloten en deurbeslag direct gemonteerd kunnen worden.

Al onze diensten

U kunt bij ons terecht voor:

 • Deuren en sloten openen
 • Repareren en vervangen van kapotte sloten
 • Directe montage van deurbeslag, cilinders en sloten
 • SKG gekeurde sloten en cilinders
 • Cilinders met een certificaat
 • Gelijksluitende cilinders
 • Anti-kerntrekbeslag
 • Schuifpui reparatie
 • Gratis inbraakpreventie advies
 • Inbraakbeveiliging
 • Politiekeurmerk Veilig Wonen
 • Inbraakschade herstellen

Slotenmaker in uw regio

Bekijk hieronder de regio's waar Van Haaften Beveiligingen actief is.

Staat uw locatie hier niet tussen? Grote kans dat wij toch langs kunnen komen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

... of neem direct contact op
Nederland