Van Haaften Slotenmaker

Slotenmaker Schijndel


Zoekt u een ervaren en betrouwbare slotenmaker in Schijndel? Van Haaften Beveiligingen is voor zowel particulier als bedrijf een betaalbare dienstverlener. Wanneer u bent buitengesloten, sloten niet meer functioneren of u beter beveiligde sloten wil, helpen wij u graag!

Buitengesloten in Schijndel?

De slotenmakerservice Van Haaften Beveiligingen is 24/7 voor u beschikbaar. Bent u de sleutel verloren en staat u voor een dichte deur? Of is de sleutel afgebroken in het slot? In geval van nood streven wij ernaar om binnen 20-30 minuten bij u op locatie te zijn.

Van Haaften Beveiligingen opent al uw sloten. Denk aan (huis)deuren, ramen, kluizen, brievenbussen en garages.

Heeft u snel een slotenmaker in Schijndel nodig? Bel dan naar 073 2340 007 of stuur een e-mail naar info@vhbeveiligingen.nl.

Onderhoud en reparatie van al uw hang- en sluitwerk

Draait uw slot niet meer naar behoren of gaat deze niet meer open? Het is van belang uw hang- en sluitwerk goed te onderhouden. Daarmee voorkomt een hoop problemen. Voor al het nodige onderhoud kunt u bij Van Haaften Beveiligingen terecht. Wij bekijken de situatie zorgvuldig en constateren wat nodig is. Wellicht moet uw slot gesmeerd, versteld of opnieuw afgesteld worden. Mocht dit niet baten, is er mogelijk een reparatie nodig. Onze ervaren slotenmaker lost het probleem voor u op!

Inbraakpreventie in Schijndel

Nog altijd worden regelmatig pogingen tot inbraak gedaan. Onze preventieadviseur komt graag bij u op locatie om te kijken waar zich verbeterpunten voordoen. Wij geven u persoonlijk advies dat past bij uw woning. Vervolgens brengen wij een offerte uit en lopen deze samen met u door. Het hang- en sluitwerk dat wij leveren en monteren bevat het SKG-keurmerk. Daarmee neemt de kans op een geslaagde inbraak met wel 90% af.

Gratis inbraakpreventie advies aan huis

Sloten vervangen

Een poging tot inbraak kan ervoor zorgen dat uw slot zo geforceerd is, dat het defect raakt. In dit geval kan u worden aangeraden het slot te laten vervangen. Het kan ook voorkomen dat uw hang- en sluitwerk vervangen moet worden omdat u net verhuisd bent. Van Haaften Beveiligingen beschikt over cilinders en bijbehorende sleutels met een patent. U krijgt een certificaat dat nodig is om sleutels te dupliceren. Zo kan niemand ongewenst een sleutel in bezit krijgen.

Wanneer u sloten wil vervangen geeft Van Haaften Beveiligingen u advies dat past bij uw situatie. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en monteren van nieuwe sloten en helpen u hier graag bij.

Wilt u meer informatie over onze diensten. Op ons dienstenoverzicht laten we precies zien wat we voor u kunnen betekenen.

Vooraf afgesproken prijzen

Van Haaften Beveiligingen past vaste prijzen toe op alle materialen en diensten. Vooraf wordt altijd (telefonisch) contact met u opgenomen. Dan zullen ook de prijzen duidelijk met u gecommuniceerd worden.

U kunt bij ons terecht voor:

 • Deuren en sloten openen
 • Repareren en vervangen van kapotte sloten
 • Directe montage van deurbeslag, cilinders en sloten
 • SKG gekeurde sloten en cilinders
 • Cilinders met een certificaat
 • Gelijksluitende cilinders
 • Anti-kerntrekbeslag
 • Schuifpui reparatie
 • Gratis inbraakpreventie advies
 • Inbraakbeveiliging
 • Politiekeurmerk Veilig Wonen
 • Inbraakschade herstellen

Slotenmaker in uw regio

Bekijk hieronder de regio's waar Van Haaften Beveiligingen actief is.

Staat uw locatie hier niet tussen? Grote kans dat wij toch langs kunnen komen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

... of neem direct contact op
Nederland