Van Haaften Slotenmaker

Slotenmaker Tilburg


Zoekt u een betrouwbare slotenmaker in Tilburg die snel ter plaatse is? Dan bent u bij Van Haaften Beveiligingen aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en monteren van hang- en sluitwerk. U kunt ons bellen wanneer u direct hulp nodig heeft, zoals bij een buitensluiting. Ook kunt u een afspraak maken om hang- en sluitwerk te vervangen.

Buitengesloten?

Het komt wel eens voor dat u buitengesloten staat, doordat u de sleutels vergeet of doordat het slot defect is. Op dat moment wilt u een betrouwbare slotenmaker die snel ter plaatse is. Wij beschikken over een 24/7 slotenservice. Hierdoor kunnen wij u op ieder moment van de dag helpen. In de meeste gevallen kunnen wij uw deur schadevrij openen en kunt u snel weer naar binnen. Wanneer het slot toch vervangen moet worden, kunnen wij dit direct voor u doen. Wij hebben verschillende oplossingen binnen handbereik. Naast (huis)deuren, openen wij ook ramen, brievenbussen, garages en kluizen.

Heeft u dus snel een slotenmaker in Tilburg nodig? Bel dan naar 013 234 0007 of stuur een e-mail naar info@vhbeveiligingen.nl.

Sloten laten vervangen in Tilburg

Bent u verhuisd naar een andere woning? Dan raadt Van Haaften Beveiligingen u aan om de cilinders te vervangen. Zo weet u precies hoeveel sleutels er in omloop zijn. Ook kan de situatie zich voordoen dat schade is aangericht middels poging tot inbraak of dat uw huidige slot aan vervanging toe is. Bij Van Haaften Beveiligingen kunt u terecht voor levering en montage van diverse sloten. De meest voorkomende zijn cilinders, insteeksloten, oplegsloten en meerpuntsluitingen. Wij vervangen niet alleen sloten in deuren, maar ook raamkrukken, grendels, scharnieren en deurkrukken.

Lees meer over onze diensten

Inbraakpreventie in Tilburg

Helaas wordt er regelmatig ingebroken. Van Haaften Beveiligingen raadt u aan om uw huis of bedrijf te beveiligen met SKG gekeurd hang- en sluitwerk. Zeker in combinatie met een anti-kerntrekbeslag wordt inbreken nagenoeg onmogelijk. Inbrekers kiezen de weg met de minste weerstand. Wij zijn u graag van dienst bij het leveren en plaatsen van goedgekeurd hang- en sluitwerk. Tevens komt onze PKVW-preventieadviseur met plezier bij u op locatie om u advies op maat te geven.

Gratis inbraakpreventie advies aan huis

Onderhoud en reparatie van al uw hang- en sluitwerk

Om te zorgen dat sloten soepel blijven draaien, is onderhoud van belang. Uw sloten moeten tijdig gesmeerd, afgesteld of versteld worden. Ook voor ander onderhoud kunt u bij ons terecht. Daarnaast kan het voorkomen dat het slot helemaal niet meer draait. In dat geval proberen wij het slot te repareren voordat we het vervangen.

Duidelijke prijzen

Van Haaften Beveiligingen hanteert voor alle diensten en producten vaste prijzen. Wij nemen altijd (telefonisch) contact met u op. Door deze werkwijze weet u waar u op kunt rekenen.

U kunt bij ons terecht voor:

 • Sloten openen
 • Repareren en vervangen van kapotte sloten
 • Directe montage van deurbeslag, cilinders en sloten
 • SKG sloten en cilinders
 • Cilinders met een certificaat
 • Gelijksluitende cilinders
 • Anti-kerntrekbeslag
 • Schuifpui reparatie
 • Gratis inbraakpreventie advies (PKVW)
 • Politiekeurmerk Veilig Wonen
 • Inbraakschade herstellen

Slotenmaker in uw regio

Bekijk hieronder de regio's waar Van Haaften Beveiligingen actief is.

Staat uw locatie hier niet tussen? Grote kans dat wij toch langs kunnen komen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

... of neem direct contact op
Nederland